Hirdetés

A Warner Bros. fejese beszélt arról, mikor jöhet a Hogwarts Legacy

|

Valamivel pontosabban tudjuk, mikorra várható a Harry Potter játék.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint még idén megjelent volna a Hogwarts Legacy, az Avalanche Software (nem a Just Cause-osok, hanem a Disney Infinity-sek) a Harry Potter világában játszódó szerepjátéka, azonban a megjelenést elhalasztották 2022-re, mivel a fejlesztők a lehető legjobb élményt szeretnék adni a játékosoknak. Lehet azonban, hogy nem pusztán ez állt a döntés mögött.

Hirdetés

A Toy World interjút készített a Warner Bros. ügyvezetőjével, Rachel Wakelyvel, aki részletezte, mire számíthatnak a Wizarding World iránt érdeklődők 2022-ben. A vezető elmondta, hogy először a Legendás állatok: Dumbledore titkai jön majd áprilisban, és csak ezt követően érkezhet az 1800-as években játszódó RPG. 

Azt nem tudtuk meg, hány nappal, héttel követi a Hogwarts Legacy a filmet. A korábbi nagy GeForce Now-szivárgásban még az szerepelt, hogy legkésőbb március 8-ig megkapjuk, de ez láthatóan nem érvényes.

Mindenesetre reméljük, hogy hamarosan hallunk még róla, a koncepció már eddig is megnyerő volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)