Hirdetés

A Warner felvásárolta a Snowblind Studios-t

|

A konzolos Baldur's Gate: Dark Alliance révén ismert "hóvakságban szenvedő" csapat a Warner médiabirodalom része lett.

Hirdetés

Az 1997-ben alapított Snowblind Studios elsősorban konzolra dolgozott eddig. Portfóliójában olyan címeket találunk, mint a Baldur's Gate: Dark Alliance, az EverQuest világába helyezett Champions of Norrath, a Champions: Return to Arms no meg a Justice Leage Heroes, ami már a Warner megbízásából készült el 2006 őszére.
Ahogy ilyenkor lenni szokott, mindkét fél agyba-főbe dicséri a másikat, s csupa kincstári mosolyt látni az arcokon. Vajon akkor is így vigyorognak majd a Snowblind srácai, ha hátralévő életükben DC Comics adaptációkkal kell foglalkozzanak? Ez tűnik ugyanis a legvalószínűbb jövőképnek számukra. Habár olyan időket élünk, amikor elsődleges az anyagi biztonság, és azt el kell ismerni, több esélyük van a Warner szárnyai alatt, mint egyedül.

bgda.jpg


A meg nem nevezett összegért felvásárolt Snowblind Studios tehát a Warner harmadik fejlesztőcsapata a Monolith Productions és a Traveller's Tales Games mellett.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)