Hirdetés

A Warzone-ba is jönnek a Call of Duty: Black Ops Cold War tartalmai

|

Egyelőre lesz átjárás a Modern Warfare és a Black Ops Cold War tartalmak között az Activision ingyenes lövöldéjében.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone hatalmas sikernek örvend, hiszen az emberek imádják az ingyenesen pörgethető, mégis precízen kicsiszolt gunplayt és játékmenetet.

Ettől függetlenül persze az Activision tartja magát régi jó szokásához, hogy évente új CoD részt szállít, így hamarosan megjelenik, a Black Ops Cold War. A jelek szerint az Ingyenes Warzone valamelyest áthidalja a tavalyi és idei rész közötti rést, hiszen mindkét játék tartalmai benne lesznek.

Hirdetés

Aki esetleg attól tart, hogy az eddig gondosan összegyűjtögetett tárgyai és vérrel-verítékkel elért haladása törlődik a Warzone-ból, az egyelőre megnyugodhat, ugyanis a jelek szerint a Black Ops Cold War érkezése nem zavar be a régi tartalmak közé. Ezt maga az Activisiont vezető Rob Kostich erősítette meg.

"A fegyvereket, amiket 1-55 szint között oldasz fel a Black Ops Cold Warban, használhatod a Warzone-ban is, amint beépítjük őket. Továbbra is használhatók a Modern Warfare tartalmak is. Választhatsz, hogy a Modern Warfare vagy a Black Ops Cold War felszerelésekkel vágsz neki a Warzone-nak."

A Warzone eleve nagy szerepet játszott az új rész bejelentésében, hiszen egy csomó apró részletet rejtettek el róla a pályán. Így viszont kifejezetten érdekes lesz, hogy a két teljesen más korszakot feldolgozó játékot hogyan tervezi párhuzamosan megvalósítani a kiadó az ingyenes mellékvágányon belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)