Hirdetés

A Wasteland 3 megmutatja, hogy szúrhatsz ki a haveroddal

|

A Wasteland világa elég veszélyes ahhoz, hogy magunkkal vigyük a haverunkat, de a coop nem feltétlenül jelent felhőtlen barátságot.

Hirdetés

Az inXile nagyon szeretné, hogy a Wasteland 3-at egy haverunkkal játsszuk végig, és nem csak azért, mert így lesz kitől ruhát lopnunk a poszt-apokaliptikus világtúrán. Rengeteg lehetőség nyílik meg előttünk, ha nem egyedül játszunk, például ketten akár ellenséges frakciókhoz is elszegődhetünk, és kijátszhatjuk őket egymás ellen.

Hirdetés

A Wasteland 3 egyébként nagyon nem PVP játék, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szívatni az elvtársunkat. Például mi hozhatunk addig a játék világát drasztikusan befolyásoló döntéseket, amíg a másik banditákra lövöldözik valahol a pályán, de pletykákat is terjeszthetünk a haverról, miközben lenyúljuk a ruháit. Ha már körülöttünk minden lepusztult, akkor miért is ne dobhatnánk fel egymás életét némi kellemetlen humorral?

A Wasteland 3 megjelenése 2020. augusztus 28-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék már megjelenésekor benne lesz az Xbox Game Passben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)