Hirdetés

A Watchmen hőseivel jöhet az Injustice 3?

|

Nem kizárt, hogy még augusztusban megtörténik a játék hivatalos bejelentése.

Hirdetés

A NetherRealm Studios nevét a legtöbben nagy eséllyel a Mortal Kombat széria kapcsán ismerik, ám Ed Boon stúdiójának köszönhetjük a szintén remek, DC-s karakterekre fókuszáló Injustice-játékokat is. Egyelőre nem tudjuk, hogy lesz-e valaha harmadik felvonása a szuperhősös sorozatnak, ám lehet, hogy nemsokára sokkal okosabbak leszünk a témát illetően.

Hirdetés

BossLogic leginkább a nagyon menő művészi rajzaival hívta fel magára a figyelmet, amik bizony akkora népszerűséget hoztak neki, hogy azóta például már az Assassin's Creed Valhalla nagy bejelentéséhez is ő készíthetett el egy ütős artworköt. Nemrég pedig egy elég furcsa, az Injustice 3-mal kapcsolatos képet posztolt a Twitter-oldalára, ami ugyan lehet egy sima rajongói alkotás is, ám a minőségét elnézve akár hivatalos anyag is.

A bejegyzésben meg lett jelölve Ed Boon is, az artworkön lévő óra pedig utalhat a Doomsday Clock nevű képregénysorozatra, ami ugyebár a Watchmen folytatása - egyúttal ez a széria ültette át a Alan Moore képregényének hőseit a fő DC univerzumba. A címfelirat I betűjén egyértelműen az a szimbólum látható, ami Doctor Manhattan homlokán is, sőt feltűnik a képen a Komédiás mosolygós arcot ábrázoló sárga jelvénye is.

Lehetséges, hogy BossLogic csak szimplán elképzelte, milyen borítóképet lehetne készíteni egy esetleges Injustice 3-hoz, amiben a Watchman karakterei is szerepelnének, de az is benne van a pakliban, hogy valami nagyobbat kezdett meg ezzel felvezetni a művész - ne feledjük, az Assassin's Creed Valhallát is ő leplezte le egy 8 órás livestreamben. Az a helyzet ugyanis, hogy augusztus 22-én kerül megrendezésre a DC FanDome esemény, ami tökéletes alkalom lenne a harmadik rész bejelentésére.

Ti örülnétek egy Injustice 3-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)