Hirdetés

A Way Out - ennyi időbe telik végigjátszani

|

Kiderült, hogy mennyi idő alatt teljesíthetjük majd egy pajtásunkkal a kooperatív játékot új szintre emelő A Way Outot.

Hirdetés

Bár az A Way Out készítőinek nyilatkozatai nem mindig sültek el jól a múltban (magyarázkodhattak is miatta bőven), tudnak azért ők olyat is mondani, amitől mosolyra húzódik a szánk. Ilyen volt az, amikor kijelentették, hogy az EA semmit sem profitál a játékból, vagy éppen az, hogy a játék elkészült, nem fog tovább csúszni. 

Hirdetés

Josef Fares, az A Way Out rendezője és írója nemrég a GameSpotnak árulta el azt, ami rengeteg játékost foglalkoztat, hogy mennyi játékidőre számíthatnak pontosan. Fares szerint körülbelül 6-8 órába telik majd végigjátszani a kooperatív börtönkalandot a legelejétől a legvégéig, amelynek forgatókönyvéért ő felelt, de alkalmaztak egy úgynevezett szkriptdoktort is, aki besegített. 

Az A Way Out megjelenése március 23-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Szerintetek kevés vagy éppen elég a 6-8 óra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)