Hirdetés

A WCG szereplői Fatal1ty trónjára törnek

|

A World Cyber Games versenyén viaskodó játékosainkat is árgus szemekkel figyelik a Razer márkahű tehetségkutatói.

Hirdetés

A világon fellelhető professzionális elektronikus atléták nevükből adódóan valamilyen izmos szervezet tagjaként szedegetik össze megélhetésükre fordítandó petákjaikat, néha-néha feltűnnek csiszolatlan gyémántok, akikben ott rejtőzik a potenciál, hogy isteni magasságokba emelkedhessenek és újraértelmezzék az elektronikus sportok fogalmát. Megnyitotta kapuit a World Cyber Games idei kiadása, ismét szoríthatunk és izgulhatunk hazánk játékosaiért, reméljük mindannyian öregbítik kicsiny országunk hírnevét.

razerg.jpg

A versenyre jogosult játékosok közül néhányan ténylegesen profi, támogatott sportemberként hagyják el a verseny helyszínét, ugyanis a kifejezetten játékos perifériákra szakosodott Razer hamarosan saját csapatot indít. A Razer színekben viaskodó játékosokat az idei WCG eseményén válogatják össze, olyan versenyzőket keresnek, akik tudásuk révén megfelelő háttértámogatással Fatal1ty nyomába léphetnek. Egyetlen kitételük van: kiszemeltjük Razer termékkel aprítson. Guitar Hero versenyszámban rajthoz álló játékosunk már kiesett a szórásból. Büszkén adnák híreket hazai Razer csapattagokról, addig is várjuk G-San jelentéseit a helyszínről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)