Hirdetés

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood lesz Greta Thunberg kedvenc játéka

|

A Cyanide Werewolf: The Apocalypse - Earthblood című akció-szerepjátékában vérfarkasok szállnak szembe a bolygónkat kizsigerelő vállalatbirodalommal.

Hirdetés

Régóta dolgozik már a Call of Cthulhu és Styx játékokat jegyző Cyanide egy Werewolf: The Apocalypse adaptáción, ám az Earthblood elhúzódó vajúdása láttán óhatatlanul is gyökeret vernek a kétely magvai az ember gondolatai között. A frissen bemutatott, teljes egészében renderelt cinematic trailertől sem lettünk okosabbak, de mindez megváltozhat július 7-én, amikor is a Nacon Connect keretében a közelmúltban nevet váltott kiadó (ezt megelőzőben Bigben Interactive-ként ismerhettétek) a nyilvánosság elé tárja portékáit. Joggal remélhetjük, hogy akkor végre a játékmenetbe is bepillantást nyerünk majd.

Hirdetés

Maga az Earthblood a különféle licenceket (Vampire: The Masquerade, Wraith: The Oblivion, Hunter: The Reckoning stb.) összefoglaló World of Darkness univerzum részét képezi, alapjául pedig Werewolf: The Apocalypse szerepjátékos keretrendszer szolgál annak szabályaival és kulisszáival egyetemben.

A játékos Cahalt, a garou nemzetség tagját személyesíti meg, aki társaihoz hasonlóan képes magára ölteni a farkas alakját, valamint egy vérengző bestiáét is, amire crinosként hivatkoznak. Értelemszerűen az alakváltással járó előnyöket kell okosan felhasználnunk annak érdekében, hogy eredményes háborút folytassunk a Földanyát kizsákmányoló Endron olajvállalattal (mely egyébként egy gonosz szellem, a Wyrm játékszere).

Érdekes mechanikának ígérkezik továbbá, hogy ha nem sikerül kontrollálnunk Cahal dühét, akkor egy idő után ledobja láncát, és nem törődve azzal, hogy ki barát, ki ellenség, mindenkivel végez, aki balszerencséjére keresztezi útját.

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood előreláthatóan még idén megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, mindazonáltal nem tátanánk el a szánkat a meglepetéstől, ha a kiadó már említett július 7-ei bemutatóján szóba kerülnének a következő generációs konzolok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)