Hirdetés

A Wii U megeszi majd a GameCube játékokat is

|

Letölthető formában juthatnak hozzá a Wii U majdani tulajdonosai klasszikus GameCube címekhez.

Hirdetés

Minden új konzol esetében komoly vásárlócsalogató funkciót képvisel, ha visszafelé kompatibilis egy, vagy akár több konzolgeneráció játékaival.



Amber McCollom, a Nintendo of Amerika színeiben érthető lelkesedéssel közölte egy interjú során, hogy a GameCube játékok egy része is játszható lesz az új konzolon a WiiWare révén. Mint arra külön kitért, a GameCube lemezeit nem képes olvasni a Wii U, de nincs annak különösebb akadálya, hogy a letöltött játékot futtassuk a konzolon. A hölgy egyébként ezen a ponton valószínűleg összekeverte a WiWare-t és a Virtual Console-t, ugyanis előbbi kizárólag a digitális platformra írt szoftvereket kínál, utóbbi pedig szoftveres emuláció segítségével futtatható korábbi generációs játékokat. Persze az sem kizárható, hogy mire a Wi U megjelenik, a WW magába olvasztja a VC-t.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)