Hirdetés

A Wii U-n élhet tovább a Resident Evil?

|

A 3DS-en szerepelt Resident Evil: Revelations rendezője, Koshi Nakanishi szerint a Wii U remek táptalajt adhat jövőbeni folytatásoknak.

Hirdetés

Nakanishi elmondása szerint a Wii U olyan eszköznek tűnik, amire a fejlesztők olyan játékokat alkothatnak, amihez hasonlót a játékosok nem láthatnak a többi platformokon. „Ha én egy Wii U címen dolgoznék, biztosan megpróbálnék olyasmit alkotni, ami más hardveren megvalósíthatatlan lenne.”

„A GamePad különálló kijelzője rengeteg lehetőséget rejt magában, ami a televízió képernyőjével együtt olyan játékélményt eredményezhet, amit mondjuk, a 3DS-en nem lehetne megvalósítani. Szerintem remek táptalajt adhatna ez egy szórakoztató, és egyedi Resident Evil játéknak.” Az elgondolás nem egyedi, hiszen a Zombi U felé nagy elvárásokat támasztottak a horror rajongók, de vajon lehetséges lenne-e egy új „túlélő horror érzést” elhozni a Wii U-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)