Hirdetés

A Windows 10-et és Office-t sem kerüli el a Black Friday

|

A hónap végi Black Friday szelleme már most átjárja az online boltokat - mutatunk pár akciót, amit érdemes kihasználnod, ha Windows 10-et vagy Office-t vennél!

Hirdetés

Nem kell nagyon mélyre menni az interneten, hogy találjunk akár egy olyan oldalt, ami a Black Friday címszavakkal (vagy ezek valamilyen variációjával) hirdeti csábító akcióit. Hivatalosan csak november utolsó pénteke lesz Black Friday, de amíg olyan ajánlatokat kaptunk, mint a GoDeal24.com Black Friday Super Sale keretében, addig könnyedén túl tudunk lendülni ezen. 1+1-es akció, 50-55 százalékos kedvezmények várnak mindenkit!

Hirdetés

Microsoft Office és Windows 10 együtt, most különösen olcsón!

Ahhoz, hogy az alábbi, kombinált csomagokat megszerezd, nem kell semmilyen kuponkód, csak nyisd meg a linkeket, és máris a kedvezményes árat fogod látni!

50% kedvezmény Windows 10-re

Ha csak a Microsoft operációs rendszerének legújabb változatára vágysz, 50% kedvezménnyel szerezheted meg az EGD50 kuponkóddal!

55% kedvezmény minden másra!

Ha az EGD55 kuponkódot váltod be, 55%-ot spórolhatsz az alábbi termékek az oldalon feltüntetett árából, így az itt szereplő árakon szerezheted meg őket!

Mit kell tudni a Godeal24.com-ról?

A Godeal24.com egy megbízható, játékokat és szoftverkulcsokat áruló weboldal. Automatikus rendszere garantálja a gyors kézbesítést és a 100%-os elégedettséget. A kódok perceken belül megérkeznek e-mailben, számos különböző fizetési mód választható, és 24/7-es ügyfélszolgálat áll rendelkezésre! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)