Hirdetés

A Windows 7 bemutatja: Budapest Game Show 2009

|

Az év legnagyobb magyarországi játékkiállításán bemutatkozik a Microsoft új operációs rendszere, a Windows 7. Megrendezésre kerülnek a World Cyber Games 2009 hazai selejtezői és döntői valamint a World Cyber Girls szépségverseny.

Hirdetés

Hétvégén buli lesz, a hazai játékos szcéna legnagyobb eseménye, amin természetesen a GameStar is képviselteti magát. Saját programunkat még a nap folyamán ismertetjük, addig barátkozzatok a Microsoftéval.



A Microsoft Magyarország Kft. meghív minden kedves érdeklődőt a 2009 október 31-én szombaton, a budapesti Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő, egésznapos, ingyenes, családi rendezvényre, amelynek keretein belül kerül sor a Windows 7 operációs rendszer hazai premierjére.
A rendezvény pontos programja az esemény honlapján olvasható, az alábbi hivatkozáson: http://budapestgameshow.hu/program
Az évtized legnagyobb informatikai szórakoztató rendezvényén a Microsoft és partnerei megtöltik a legnagyobb befogadóképességű hazai rendezvénycsarnokot. A helyszínre várjuk az informatika iránt érdeklődőket, az aktív kikapcsolódásra vágyókat csakúgy, mint a legfiatalabb korosztály képviselőit. A rendezők gazdag programkínálattal és a négy különféle tematikának szentelt színpaddal várják az érdeklődőket, reggel kilenc órától este hat óráig. Windows 7 kalandpark, mini focipályák, lézerharc, a legújabb termékek és technológiák testközelből!

Azok akik nem tudnak személyesen ellátogatni a rendezvényre, élőben és később felvételről is megtekinthetik a rendezvény legérdekesebb eseményeit. A Microsoft és a Generál Média Kft. együttműködésének köszönhetően a magyarországi internet történetének legnagyobb élő közvetítését követhetik figyelemmel a www.myvip.com/windows7 oldalon.

Helyszíni vásárlási lehetőség: a kiállító cégek termékei - számítógépek, notebookok, hardver kiegészítők, Windows 7 operációs rendszer, Xbox 360 és PC játékszoftverek - különleges kedvezményekkel kaphatók.

A rendezvény helye és időpontja: Papp László Budapest Sportaréna, 2009 Október 31. Szombat reggel 9:00 órától este 18:00 óráig.
A rendezvény gyémánt fokozatú támogatói: Microsoft, Xbox 360, Samsung Pleomax, Samsung, Toyota, HP, Lenovo

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)