Hirdetés

Valódi legendák új szerepjátéka a Kickstarteren

|

Igazi legendák fogtak össze és közös erővel próbálják megszerezni a projektjük elkészítéséhez szükséges összeget Kickstarteren keresztül.

Hirdetés

Az egyszerűen csak "Old School Role-Playing Game"-nek becézett projekt mögött igazi legendákból álló csapat áll. A klasszikus szerepjáték stábjában ott találhatjuk Tom Hall-t, aki korábban az id Software és az Ion Storm legendájának számított és olyan címek köthetőek a nevéhez, mint a Prey, a Duke Nukem II és 3D, valamint a Deus Ex.

Hall mellett fontos részét képezi a fejlesztőknek John Romero, aki szintén id Software fejes volt ás megannyi játékkal adományozta meg a játékos társadalmat (Commander Keen, Big Blue Disk, Wolfenstein 3D, Doom, Quake stb.), ám most leginkább feleségét, a valódi veteránnak tartott Brenda Brathwaite-et támogatja. Brenda többek között a Wizardy és a Dungeons & Dragons szerepjátékokon dolgozott és elkötelezett híve a most Kickstarteren elindított klasszikus RPG-nek.

 

A projekt megvalósításához egy millió dollár lenne szükséges, cserébe négyfős mókát, folyamatos fejlődést, több befejezést, jól kidolgozott sztorit, rengeteg skillt, annál is több dungeont, több száz questet és megannyi mást kapunk, ráadásul ha összejön 1.9 millió dollár, akkor a folytatás is garantált. A projekt mellett olyan ismert nevek kardoskodnak a mellékelt videóban, mint Rob Pardo és Markus Perrson (Notch).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)