Hirdetés

A World of Tanks Blitzben hamarosan olyan tankcsatákat vívhatsz, mint még soha

|

Érkezik egy új játékmód, amely a Wargaming szerint szerepjátékos zamatot kölcsönöz alkotásuknak.

Hirdetés

Változatlan tartalomkínálattal nem lehet hosszú távon megtartani egy online játék közösségét, pláne nem bővíteni a játékosbázist. Jól tudja ezt a Wargaming is, amely rendszeres frissítésekkel gondoskodik arról, ne unjanak rá alkotásaira a rajongók. Ennek szellemében gördül be a főként mobilon népszerű, de PC-n is játszható World of Tanks Blitz újdonsága.

Az aszimmetrikus kialakítású Big Boss játékmódba február 3. és február 6. között kóstolhatnak bele a tankparancsnokok, de február 10. és február 13. között visszatér egy második körre is, ha esetleg repetázni támadna kedvünk.

Hirdetés

A megadott idősávokban 7v7-es PvP csatákban vehetünk részt, amelyben a szerepek randomizáltak és egyedi képességekkel járnak együtt, illetve minden csapatból egyvalaki automatikusan boss lesz. Ez egyrészt előnyös, mert egy ilyen tank 30 százalékkal nagyobbat sebez, miközben ugyanennyivel gyorsabban mozog, a töltés sebessége a másfélszeresére, az életereje pedig a négyszeresére emelkedik. Emellett a Blast Wave aktív és a Megashot passzív képességekkel igencsak meg lehet keseríteni az ellenséges páncélosok életét.

Cserébe viszont mindössze két respawn engedélyezett ütközetenként, és mivel ötször annyi pont (5) jár a a boss levadászásáért, mint amennyit az egyszerű harckocsik megsemmisítéséért lehet bezsebelni (1), mindenki az ő skalpjára fog utazni. Egyébként pedig az a csapat könyvelheti el magát győztesként, amelyik előbb szed össze 30 pontot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Big Boss módban Tier V-ösnél alacsonyabb besorolású tankkal nem lehet részt venni, de ne csüggedjetek, a fejlesztőknek van vészforgatókönyvük arra a helyzetre is, ha nem rendelkeznétek megfelelő harcjárművel. Mindössze egy küldetést kell elvégeznetek január 27. és február 13. között, ha sikerrel jártok, jutalom gyanánt egy Tier V-ös amerikai T67-tel lesz gazdagabb a felhasználói fiókotok, és ezt a páncélost örökre megtarthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)