Hirdetés

A World of Tanks: Road to Berlin játékmódja megér egy próbát

|

A második világháború végének évfordulóját ünnepli a Wargaming ezzel a kis tartalmi csomaggal.

Hirdetés

A World of Tanks egy új játékmódot kapott, amelyben nem az ellenséges játékosokat, hanem gépi ellenfeleket kell felrobbantanunk a harckocsinkban dekkolva. Végigmehetünk egy új pályán, Berlinen, ami egészen május 9-ig nem lesz elérhető egyik másik játékmódban sem. Ezzel ünnepli majd ugyanis a Wargaming a második világháború végét.

Hirdetés

Öt különböző egységből választhatunk , melyek mindegyike egyedi harci képességekkel bír (például légi támogatás hívása, vagy különleges töltények használata), majd a meccskereső talál még nekünk 4 másik játékostársat, és kezdődhet is a küldetés.

Aki részt vesz az eseményen, az több jutalmat is feloldhat, és aki minden kihívást teljesít, az egy IS-2-es tankot is kaphat. A Road to Berlin esemény május 18-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)