Hirdetés

A World of Warcraft Classic hamarosan frissül, megnyílnak végre Ahn'Qiraj kapui

|

Jövő hónapban indul az eseménysorozat, amire minden veterán kellemes nosztalgiával tekint vissza. Kezdődhet a gyűjtögetés a háborúhoz.

Hirdetés

A World of Warcraft egyik legemlékezetesebb eseménye volt az Ahn'Qiraj raidhez vezető kapuk megnyitása. A játék szerverkarbantartóin kívül mindenki kellemes nosztalgiával gondol vissza a Silithusban történtekre. Hamarosan pedig újraélhetjük ezt a kalandot, ugyanis július 28-án elindul a War Effort gyűjtögetés és a küldetés a Scepter of the Shifting Sandsért.

Hirdetés

A szóban forgó event során a játékosok különböző nyersanyagokat szolgáltathatnak a frakcióik vezetőinek, amelyek segítik majd a háborút. Amikor elég alapanyag összegyűlt, megnyílnak Ahn'Qiraj, az utolsó előtti WoW Classic raid kapui, ezzel együtt pedig egy egyszeri, játékbeli esemény is kezdetét veszi. A játékosok megrohanhatják az AQ körüli zónát, és valaki megkongathatja a kapuban lévő gongot, egy legendás hátast nyerve ezzel.

Az Ahn'Qiraj esemény július 28-án veszi kezdetét. Ti beszálltok a buliba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)