Hirdetés

A World of Warcraft Classichoz hasonló verziót kap a Hearthstone is

|

A Hearthstone Classic azokat az állapotokat állítja vissza, ahol még 2014 júniusában tartott a Blizzard kártyajátéka.

Hirdetés

Hatalmas sikernek bizonyult a World of Warcraft Classic, így végülis nem annyira meglepő, hogy a Blizzard más játékainál is érvényesíteni szeretné ezt a formulát. A következő kiszemelt a cég népszerű kártyajáték lesz, jön a Hearthstone Classic, ami az eredeti 240 kártyalappal fog csak és kizárólag operálni. 

Egészen 2014 júniusáig repít bennünket vissza az időbe a Hearthstone Classic, valódi nosztalgiabombának ígérkezik a klasszikus köntösbe öltöztetett kártyás móka. 

Hirdetés

A Blizzard közleményéből kiderül, hogy a következő frissítés után az új Classic formátumban elérhető lesz a régi összes Basic és Classic kártya, illetve a releváns Hall of Fame lapok. Mindenféle balanszbéli változtatást is visszapörgetnek, ez gyakorlatilag a 1.0.0.5832-et patch idejét jelenti. Teljesen különálló formátum lesz tehát a Classic, ami a Standard és a Wild mellett külön matchmakinget is kap. Nyilván a bontogatás sem marad el, jönnek a Classic csomagok - az itt bontott lapok használhatóak lesznek a Wild formátumban is.

Érdemes még megjegyezni, hogy a kártyák küllemének tekintetében nem forgatják vissza az idő kerekék: a Felstalker például marad Felstalker, nem lesz belőle ismét Succubus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)