Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight elhozza a Tauren Rogue-okat

|

Hamarosan eljönnek majd a napok, amikor az árnyékokból hatalmas bocik fognak előugrani.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight bejelentése óta a Blizzard srácai megállíthatatlanul járják a különböző magazinok szerkesztőségeit és streamerek csatornáit, hogy interjúkat adhassanak a kiegészítő újdonságaival kapcsolatban. A vezető harcrendszer tervező, Brian Holinka például tegnap MrGM-et látogatta meg.

A páros beszélgetései során előkerültek a faj- és kasztpárosításokat érintő korlátozások, és azok feloldásainak lehetőségei is.

Hirdetés

A World of Warcraftban eredetileg adott kasztokat csak meghatározott fajok vehették fel, limitálva ezzel a karaktergenerálási opciókat. Míg ezeknek a korlátozásoknak sokszor történeti alapjai voltak, mostanra az ilyen megkötések egyre inkább elsorvadtak. Ebből következőleg mind több és több játékosban merül fel a kérdés, hogy miért léteznek még egyáltalán a korlátozások.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Míg egyes megkötések maradni fognak, Holinka elárulta, hogy a 10.0-ban legalább egy apró lépést megtesznek majd a teljes szabadság felé vezető úton.

"Több hasonló lépésre lehet majd számítani idővel, de a 10.0-ban egyelőre a Rogue, Mage és Priest osztályok válnak majd elérhetővé az összes faj számára."

Ez bizony azt jelenti, hogy a hatalmas, szarvasmarhák ihlette Taurenek bizony hamarosan tőröket ránthatnak majd, és elbújhatnak a sötétben.

Holinka hozzátette, hogy nem akarnak nagy ígéreteket tenni, de hosszú távon az a céljuk, hogy a karaktereink lehetőségeit ne a fajuk határozza majd meg. Ti mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)