Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight történetéről mesélt a kiegészítő rendezője

|

A Shadowlands kozmikus kalandjai után a World of Warcraft: Dragonflight visszatér a gnollokkal, kentaurokkal és sárkányokkal megtömött fantasy alapokhoz.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight bejelentő videójában már érezhető volt, hogy az új kiegészítővel a Blizzard célja visszatérni az alapokhoz. A rengeteg extra cukrozás helyett a professionökre, a talent-rendszerre és a játékélmény legfőbb elemeire koncentrálnak majd a fejlesztők.

Ez a tematikán is meglátszik: sárkányok és fantasy koncepciók lesznek a középpontban, ellentétben a Shadowlands kozmikus sztoriszálaival.

Hirdetés

Ion Hazzikostas, a World of Warcraft: Dragonflight rendezője egy interjúban kicsit kibontotta a csapat történetmeséléssel kapcsolatos céljait:

"Sok játékost rántott be és tartott meg Elwynn Forest, a Gnollok támadása, Onyxia és a sárkányok fenyegetése, szokásos mesebeli lények és azok történetei. A Dragonflighttal is erre koncentrálunk majd."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hozzátette, hogy a jövőben várnak majd még ránk nagy fenyegetések, de ezúttal az ismerős arcok kerülnek fókuszba.

"Kentaurok, gnollok, a tuskarr és a többiek. Persze lesznek új fenyegetések, mint hatalmas óriások, gonosz sárkányok és más izgalmas ellenfelek. Mivel a Shadowlands történetét nem kell majd ismerni az új sztoriszálak élvezetéhez, így ez egy tökéletes belépő lehet új játékosoknak, de visszatérőknek is."

A bétajelentkezések már élnek, de jó esély van rá, hogy egy darabig még senki sem fogja tudni kipróbálni az új kiegészítőt. A tesztszervereken ugyanis még mindig a 9.2.5-öt csiszolgatják, így annak megjelenéséig valószínűleg nem kóstolhatunk bele a Dragonflightba sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)