Hirdetés

A World of Warcraft fejlesztői becsempésztek egy új achievementet, amiért keményen kell fizetni

|

Ha ki akarsz szedni mindent a Love is in the Air eseményből, akkor jobb ha súlyos aranyszütyővel készülsz.

Hirdetés

Néhány napja már pörög a World of Warcraft Love is in the Air nevű eseménye, amit a Blizzard a Valentin-nap örömre hoz vissza minden évben. Az idei buliban be lehet húzni pár izgalmas, kozmetikai szerelést, vicces tárgyakat és az eseményhez kötődő achievementeket.

Utóbbiak listája bővült egyel, de a kérdéses achievement talán az eddigi legviccesebb, mind közül. Ehhez ugyanis nem kell mást tennetek, mint leszurkolnotok 70 000 aranyat.

Mint minden 20 éve futó online játékban, a World of Warcraftban is akadnak kalandozók, akik felfoghatatlan mennyiségű aranyon ücsörögnek. A Blizzard időről-időre beépít a játékba olyan elemeket, melyek legalább egy részét elszipolyozzák ezeknek a gazdasági gócpontoknak, de ezek az elemek általában menő dolgok. A legjobb példája a koncepciónak a Reins of the Mighty Caravan Brutosaur, ami egy hatalmas dinoszauruszt ábrázoló hátas, oldalán egy aukciós ügynökkel. Ez a hatalmas szörnyeteg 5 millió aranyba került a Battle for Azeroth kiegészítő futamideje alatt.

Hirdetés

Az ilyen és ehhez hasonló tárgyak jó munkát végeznek azzal, hogy elégessék az aranyfelesleget, és valami király apróságot adjanak cserébe. A Love is in the Air achievement épp ettől lesz vicces: a világon semmit nem kapsz érte (meglehetősen csekély számú, eseményspecifikus valutát leszámítva), de lesz az achievement gyűjteményedben lesz egy szégyenfoltod arról, hogy bevágtál 70 000-et a semmibe.

Akit egyébként érdekel a cucc, az megtalálja Stormwindben Galvus Ironhammert, és Torgando Featherhoofot Orgrimmarban, akiknek eladományozhatjátok a Support Your Local Artisans achievementhez szükséges 70 000 aranyat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)