Hirdetés

A World of Warcraft hősei hamarosan frakciótól függetlenül is együtt játszhatnak

|

A tegnapi egy nagyon izgalmas este volt a World of Warcraft rajongók köreiben: már tudjuk, hogy mi következik a 9.2-es frissítés után.

Hirdetés

Amíg az Activision és a Blizzard körül finoman fogalmazva égett a stúdió, addig a World of Warcraft csapatának vezetője, Ion Hazzikostas gyanúsan hallgatott. Hónapokig egy mukkot sem kaptunk a főnöktől, aztán eljött a tegnap este. A buli a boosting közösségek kitiltásával kezdődött, de az ezzel kapcsolatos híreket hamar elmosták a 9.2.5-ös frissítés ígéretei.

Az Eternity's Endet követő javítás feltépi végre a gátakat, és mindenki boldogan együtt játszhat majd ellenséges oldalon álló társaival.

Hirdetés

A World of Warcraft a megjelenése óta szétosztja a választható fajokat (és így a karaktereket) a Horde és az Alliance frakció között. A két oldal képviselői jelenleg nem kalandozhatnak együtt, ami komoly vitákhoz vezetett baráti társaságokban, és a kompetitív közösségek nagy részében.

A 9.2.5-ös frissítés után ez változni fog. Összehívhatjuk majd egymást, és mehetünk dungeonöket takarítani, raideket darálni, vagy PVP meccseket pörgetni.

Az automatizált meccskereső továbbra is szeparáltan működik majd, mert a Blizzard szeretné megtartani a választás lehetőségét. Az egyéneken múlik majd, hogy akarnak-e "keveredni az ellenséggel", de az nincs kizárva, hogy a jövőben Guildekbe is behívhassuk a másik oldalról érkező cimborákat. Ez utóbbi nagyrészt a közösség visszajelzésein múlik majd.

A World of Warcraft csapata láthatóan kezdi összekaparni magát. A 9.2 egész jól néz ki, pláne azután, hogy a tesztverzióját ért kritikáknak köszönhetően rengeteget változtattak az egyes játékelemeken, és a 9.2.5 is láthatóan a közösség igényei szerint épülget.

Sajnos a 9.2 még mindig nem kapott megjelenési dátumot, de remélhetőleg már az sincs messze.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)