Hirdetés

A World of Warcraft játékosok saját pankrációs bulikat tartanak Azeroth rejtett harcterein

|

Jöttünk megszegni a klub első szabályát, immár a World of Warcraftban is.

Hirdetés

A World of Warcraftnak megvannak a maga PVP rendszerei: lehet menni kis csapatokban arénázni, nagy összecsapásokat pörgetni battlegroundokon, és a nyílt világban is gyilkolhatjuk egymást War Mode-ban. Ezek ugyan remek lehetőséget kínálnak kompetitív csaták lefolytatására és különböző jutalmak begyűjtésére, de hiányzik belőlük a közösségi érzet, és az a narratív elem, amit rivalizálások és szurkolótáborok hoznak a harctérre. Itt jön képbe az Azeroth Championship Wrestling csapata.

A project lényege, hogy a szerepjátszásra hajlamosabb kalandozók összegyűlnek Stormwind csatornáiban, hogy megnézhessék a virtuális pankrátorok viadalát. A résztvevők nagyrészt arra koncentrálnak, hogy műsort csináljanak a viadalból, de a harcok ettől még izgalmasak maradnak, a nézők pedig imádják.

Hirdetés

A pankráció mellett mindeközben egy második klub, az Azerothian Boxing Association is beindult, aminek résztvevői a Tian Monasteryben gyűlnek össze. A pandariai templom tökéletes lehetőséget adott arra, hogy a William Hawke nevű ember karakter megtörje az addig veretlen Night Elf, Ranathiel Shadowsong dicsőségmenetét. A tömeg ujjongott, ahogy Shadowsong fejét leszegve hagyta el a ringet.

Mindeközben a WoW hivatalos arénáiban az emberek megnyomnak egy gombot, bekerülnek egy arénába, ott megölik egymást, kapnak valamennyi honort, és kereshetik a következő meccset. Amíg a személytelen és jellegtelen hentelés zajlik, addig a Monasteryben egy játékos megszervezte a saját esküvőjét, ami után rögtön földbe állíthat majd egy arra járó kihívót.

A szerepjátékos dolog csak egy része a kezdeményezés sikerének. A másik a közösség: az emberek ismerik az ellenfeleiket, és azok is élvezik az egészet, akik nem is harcolnak. Ez kiveszett a modern WoW PVP részéből, és ezt hozzák vissza az RP szerelmesei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)