Hirdetés

A World of Warcraft kalandozói egy spéci kis havert kapnak Torghastben

|

Ha problémákba ütköztél a végtelen torony kitakarításakor és feladtad az egészet, akkor a héten érdemes lesz újra megpróbálnod.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands egyik legfontosabb újdonsága Torghast, a kárhozottak tornya volt, amit sokan hétről-hétre szorgosan kipucolnak. A heti mini-eseményben egy kicsit érdekesebb lesz a roguelike dungeon, mivel választhatunk egy spéci petet magunk mellé a Torghast futamunk idejére.

Ha teszem azt, mage-ként szükséged lenne egy jó tankra, de a haverjaid nem érnek rá, pedig napokkal korábban megállapodtatok az időpontban, akkor vészmegoldásként válaszd be Horgult és már készen is állsz a menetre.

Hirdetés

Amikor beléptek Torghast kapuin a szokásos anime power választék mellett igényelhettek majd egy Beasts of Prodigum petet. A lehetőségek között ott van Valioc, aki sebzést és némítást biztosít, Nal'tari, aki rengeteg Haste-tel pörgeti fel a menetet, és az előbb már említett Horgul, aki tauntol és bénít. Bármilyen kasztot játszol, találni fogsz egy hasznos útitársat.

Torghast tornya egy Soul Ash nevű nyersanyagot, Legendary tárgyak gyártásához szükséges recepteket, és Followereket rejteget. Ezek mind nagyban hozzájárulhatnak a karakterünk fejlődéséhez, így érdemes vissza-visszanézni a toronyba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)