Hirdetés

A World of Warcraft következő hátasa egy hatalmas fa

|

A Wandering Ancient nyerte annak idején a közönségszavazást, így a Blizzard keményen nekiállt dolgozni az új hátason. Az eredmény láttán nem bántuk meg, hogy mi is a fára szavaztunk.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands - Chains of Domination frissítése rengeteg izgalmas tartalmat ígér, de az újdonságok mellett egy hátast is kapni fogunk. Az új mountot a Blizzard a közösséggel együtt szerette volna felépíteni, így mindjárt a koncepciós fázisban kikérték a véleményünket. Volt lehetőségünk választani a Wandering Ancient, egy nagy repülő könyv, egy macska, egy pók és egy hernyó között. Az entek nyertek.

Hirdetés

A Wandering Ancient köröket vert a többire. Úgy néz ki, hogy a Warcraft rajongói is szeretnék eljátszani az "Entek háborúba mennek" jelenetet. A járkáló fáknak egyébként megvan a maguk szerepe a Warcraft világában, ott ugyanis a Night Elf faj erdőit védelmezték hosszú-hosszú évszázadokon át.

A The Wandering Ancient lesz az egyik legnagyobb hátas a játékban, saját szinkront kapott, és a leveleinek színe változik az évszaktól függően. A The Wandering Ancient a 9.1-es frissítéssel érkezik majd a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)