Hirdetés

A World of Warcraft már minimum 60 napos belépőt követel tőled

|

Az előfizetéses megoldások struktúrája változatlan, de aki egyszeri fizetésekkel vásárol játékidőt, annak a nehezebb dolga lesz.

Hirdetés

A World of Warcraft az egyik utolsó sikeres, előfizetéses MMORPG a piacon, és a fizetési modellje a megjelenése óta többé-kevésbé változatlan maradt. Fizethetünk megújuló előfizetéses rendszerben, ahol 30, 60 vagy 180 naponta vonják majd a kártyánkról az adott összeget, de vásárolhatunk meg nem újuló játékidőt is. Ez utóbbi volt a mentsvára azoknak, akik féltek attól, hogy elfelejtik az előfizetésüket vagy esetleg Battle.net kredittel akartak fizetni.

Ugyan még mindig van lehetőség egyszeri játékidő vásárlásra, de ennél az opciónál eltűntek a 30 és 180 napos lehetőségek, és csak a 60 maradt meg.

Hirdetés

A Blizzard nem kommentálta a döntés okát, de a közösség nagy része arra tippel, hogy a stúdió így akarja megállítani a botokat és csalókat, akik többnyire Battle.net kredittel vásárolgatták a 30 napos csomagokat.

Az előfizetéses megoldás változatlan, és aki csak 30 napot szeretne játszani, az továbbra is megszakíthatja az előfizetését a 30. nap lepörgése előtt. A játékosok nagy részét ez nem fogja érinteni, de azok, akik Battle.net kredittel, WoW Tokeneken keresztül fizettek, a jövőben több aranyat kénytelenek majd felhalmozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)