Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands 9.2-es frissítése már hátra is hagyja a múltkori csomag legvitatottabb részét

|

Mivel az Eternity's End saját tárgykészleteket hoz magával, a kukában landol az alig pár hónapja debütált fejlesztési rendszer.

Hirdetés

A World of Warcraft - Chains of Domination bevezetett egy Shards of Domination nevű rendszert, ami rendkívül idegesítővé tette a tárgyaink optimalizálását. A kis szilánkok különböző bónuszokat adtak a cuccainknak, és a megfelelő szetteket összeállítva komoly előnyökkel ruházták fel karaktereinket.

A bónuszok miatt nem ignorálhattuk a mechanikát, de ezzel nem is okozott volna feltétlenül gondot, ha nem lett volna olyan végtelenül idegesítő és hosszadalmas folyamat megszerezni a kövekkel kompatibilis felszerelést, illetve fejleszteni magukat a köveket.

Hirdetés

Már a tesztelés alatt is gyűlölte mindenki az egészet, amin az sem segített, hogy a Blizzard a 9.2-ben sejthetően kukázni tervezte a Shardokat. Néhány napja megjött a hivatalos megerősítés, miszerint sem az érkező új zónában, sem az új raidben, sem a dungeonökben nem fognak majd működni a kövek.

Mivel az Eternity's End egyébként is visszahozza a kasztokra szabott felszereléseket, érthető a döntés. Ettől persze még nem lesz kevésbé morcosak a közösségnek azon tagjai, akiknek heteket kellett eltölteniük a felesleges grinddal a karaktereik optimalizálása érdekében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)