Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands érkezésével kikerül a Corruption rendszer

|

Rengeteg változás lesz a játékban a 9.0-s frissítéssel, ezek egyike lesz az, hogy N'Zoth hivatalosan is elhunyt. Egy halott Old God már nem nagyon fertőz meg semmit.

Hirdetés

A World of Warcraft fejlesztésének vezetője, Ion Hazzikostas leült egy interjúra egy streamerrel, PandaTV-vel, ahol mesélt ezt azt a készülő Shadowlands kiegészítőről. Az egyik, ami kiderült, hogy a Corruption rendszer teljesen eltűnik majd a játékból a kiegészítő megjelenését megelőző frissítéssel, a 9.0-val.

Hirdetés

A Corruptionnek köszönhetően egyes tárgyak nevetségesen erős hatásokkal lettek felvértezve, de az oka ennek, hogy a fejlesztők tudták: ez a megoldás csak darabig lesz a játékban. Mivel a Corruption eredetileg is egy időleges rendszernek lett szánva, így a csapat nem bánta, ha az egy kicsit erősebb lesz a szokásos bónuszoknál. Ettől függetlenül Ion bevallotta, hogy túllőttek a célon, és az egész eltűnik majd hamarosan.

"Ahogy a 9.0 megérkezik N'Zoth halottnak lesz tekintve a kánon szerint. Elpusztítottuk az Old Godot, és ártalmas jelenlétének minden darabját eltakarítottuk Azerothról. A korábbi tárgyakon talán meghagyunk egy emlékeztető kis leírást, de a Corruption rendszert kivesszük, ami egyébként a sztori előremozdításának is része, és egyébként is, a játék most eléggé szét van esve. Ez részben egyébként azért volt oké, mert tudtuk, hogy az egész csak rövidtávra szól. Kizárt, hogy megbirkózzunk valakivel, aki 100 százalékos crit rate-tel és hasonlókkal indul neki az új tartalomnak."

Az Essence és Azerite Armour bónuszok továbbra is működni fognak, de az elborult Corruption tárgybónuszok mind eltűnnek majd. Ez sokak számára lesz nagyon jó hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)