Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands következő frissítése hamarosan tesztelhető lesz

|

A 9.1 lesz a Shadowlands első nagyobb tartalmi csomagja, ami régóta várat már magára. A megjelenés még mindig arrébb van, de a PTR verzióról legalább már többet tudunk.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands ugyan nagyon szépen indult, de hamar kifutott a tartalomból, és emiatt sokan azt remélték, hogy a márciust-áprilist már a 9.1-ben fogjuk eltölteni.

A BlizzConline némileg csalódást jelentett: a Chains of Domination még láthatóan nem állt készen a megjelenésre, de még a publikus tesztelésre sem. A bemutató érezhetően kerülte a részleteket és csak általános leírást kaptunk a várható újdonságokról.

Sokak legnagyobb problémája az volt, hogy megtippelni sem tudták a 9.1 érkezését, mivel még a PTR szerverekre sem került fel a csomag. A legutóbbi kék poszt szerint ez hamarosan változni fog: elvileg két héten belül tesztelhető lesz végre a frissítés első verziója.

Hirdetés

Ez nem csak azért jó hír, mert lesz mit próbálgatnia az unatkozó kalandozóknak, de így jóval több részlet fog kiderülni a tartalmi csomag újdonságairól, és azt is elkezdhetjük végre megbecsülni, hogy nagyjából mikor kerülhet fel az éles szerverekre.

Utóbbiba persze még bőven beleszólhat a koronavírus járvány, amely megnehezítette a kiegészítő megjelenését, és most tovább fertőzi a tartalmi folyam darabjainak fejlesztési időtábláit. A Blizzard láthatóan nem volt felkészülve a hosszútávú otthoni munkára, ez pedig többek között az Overwatch 2 fejlesztésére is hatással volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)