Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands tartalmaz néhány nagyon jópofa witcheres utalást

|

A Blizzard kreatív módon tiszteleg Sapkowski fantasy világa előtt.

Hirdetés

A Blizzard már rengeteg popkulturális utalást elrejtett a World of Warcraftban, ráadásul általában olyan apróságokról van szó, amelyek jól beilleszkednek a játék világába, ám mégis könnyű kitalálni, mire vonatkoznak. Az érkező kiegészítő egyik új területén pedig találkozhatunk majd két olyan figurával, akik kapcsán egyértelmű, honnan merített ihletet a stúdió.

Hirdetés

Javában zajlik már a Shadowlands bétatesztje, és ha a játékosok kalandoznak egy kicsit az egyik új, Ardenweald nevű zónában, akkor könnyedén belefuthatnak két olyan karakterbe, akik szörnyekre vadásznak, és nevükkel, valamint szövegeikkel egyértelműen a The Witcher világára utalnak. Egyikük Gwynceirw, aki a The Winter Wolf titulust viseli, és nem is kérdéses, hogy Geraltot jelképezi, akire gyakran hivatkoznak Gwynbleidként és White Wolfként Sapwkoski könyveiben és a CD Projekt Red játékaiban is. Ráadásul Gwynceirw még meditál is a játékban, ami szintén jellemző a fehér hajú vajákra.

A karaktertől nem messze van egy másik lény is, Daffodil, akit pedig nagy valószínűséggel Geralt egyik pajtása, Dandelion ihletett. Ezt bizonyítja az is, hogy ahogy a vajákot kísérő bárd, úgy bizony Daffodil is szeret rímelgetni, és ha segítünk a szörnyvadászatban, akkor utána ünneplés gyanánt belekezd egy dalba, ami úgy indul, hogy "Toss a seed to your hunter". Úgy tűnik tehát, hogy a Blizzard még a netflixes sorozathoz írt, Toss A Coin To Your Witcher című dalt is sikeresen felhasználta egy easter egghez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)