Hirdetés

A World of Warcraft új eseménye lehetőséget ad, hogy kiszúrjunk a botokkal

|

Egy játékos bemutatta, hogyan lehet megszívatni a tisztességtelenül játszókat.

Hirdetés

Néhány nap múlva, november 23-án megjelenik a World of Warcraft következő kiegészítője, és miután magukhoz tértek a szerverek, mindenki ellátogathat a túlvilágra, hogy ott próbálja meg egy kényelmetlen helyzetből a legjobbat kihozni. A Shadowlands felvezetése már javában zajlik, most épp a Death Rising esemény pörög, aminek keretében bárki zombivá változhat.

Egy játékos, miután kiszúrt egy seregnyi botot, akik automatikusan futó scriptek segítségével farmolták a lootot valakinek, úgy döntött, zombivá változtatja őket. Mint kiderült, ezzel az automatika nem tud mit kezdeni, úgyhogy amíg vissza nem változnak, csak állnak és nem csinálnak semmit.

Hirdetés

Az alábbi videóban látható a művelet. 1:50 körül felbukkan a botok gazdája, aki néhány, nem kimondottan kedves szóval nyugtázza a helyzetet. A hasonló módszerek használata szerződésbe ütközik, és a Blizzard egyre keményebben lép fel az ügyeskedőkkel szemben, úgyhogy valószínűleg neki sincs már sok hátra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)