Hirdetés

A World of Warcraft új kiegészítője teljesíti a közösség egyik kívánságát

|

A tervek szerint a jövőben már nem kell valódi pénzt fizetnünk, ha megváltoztatnánk karakterünk nemét.

Hirdetés

Érkeztek erősebb és gyengébb kiegészítők is a World of Warcrafthoz az évek során, így azt nem igazán mondhatjuk, hogy folyamatosan javult a minőség, de az tagadhatatlan, hogy megjelenése óta rengeteget változott a Blizzard MMO-ja kívül és belül is. Időközben bekerültek például új mikrotranzakciók, ám úgy tűnik, hogy a fejlesztők is tisztában vannak azzal, az egyik funkcióért nem igazán korrekt pénzt kérni.

Hirdetés

Jelenleg 15 dollárt, azaz jóval több mint 4000 forintot kell fizetnie annak, aki meg szeretné változtatni a karakterének a nemét a World of Warcraftban. Ez már önmagában is sokak számára zavaró lehet, de ha figyelembe vesszük, hogy Azeroth borbélyüzleteiben játékbeli pénzért megváltoztathatunk egy csomó dolgot hősünkön, akkor még érthetetlenebb a dolog.

Úgy tűnik, hogy a Blizzard is ezen az állásponton van, ugyanis a hírek szerint a Shadowlands kiegészítőben kiveszik ezt a mikrotranzakciós lehetőséget. A játék vezető producere, John Hight azt nyilatkozta, hogy jelenleg sajnos nem tudják megoldani ezt a problémát, de a tervek szerint a következő kiegészítőben csak szimplán el kell majd látogatni egy borbélyhoz, ahol elvileg majd meg is változtathatjuk egy karakter nemét anélkül, hogy valódi pénzt fizetnénk érte.

Egyébként az új kiegészítőben mutatkozik be a játék első nyíltan transznemű karaktere is, Pelagos, aki játékbeli története szerint nő volt, ám a The Shadowlands nevű világban férfiként van jelen, mivel egy olyan fajba tartozik, amelynek tagjai kiválaszthatják azt a megjelenési formát, ami hűen tükrözi a valódi személyiségüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)