Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King frissítése kinyírta a szervereket

|

Hatalmas sorok mindenhol, a játékosoknak néhol órákat kell várniuk mielőtt beléphetnek a világba.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King talán a legnépszerűbb Classic kiegészítő mind közül. A nosztalgia keményen odacsapott, amikor a Blizzard leszállította a bejelentő trailert, a játékosok pedig nagy számban újították meg előfizetésüket Arthas visszatérésének hírére.

A gond csak az, hogy ez a tömeg relatív kis számú szerverre szeretnének bejutni, így hatalmas sorokkal kell szembenézniük a játékosoknak, mielőtt bármelyik ellenféllel is összecsaphatnának. A helyzetet a fejlesztők ingyenes karakterköltöztetéssel próbálják enyhíteni, de ez érezhetően gyenge próbálkozás.

Hirdetés

Ha lehet költözni kevésbé népszerű szerverekre, akkor miért nem teszik azt az emberek? Egyrészt mindenki ott akar lenni, ahol a többség: a kevésbé népszerű szerverek kihalnak, amikor épp nincs friss tartalom, így a biztonság kedvéért inkább mindenki szenved a tömegben. A frakció egyensúly is része a képletnek, hiszen a hordásoknak eszük ágában sincs otthagyni a Gehennast vagy Faerilnát, amikor ezeken ők uralkodnak. A friss szervekről sem akar elköltözni senki, mert ezeken még mindenki ugyanott tart, és a frakciók közti egyensúly még valamelyest stabil.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Classic játékosok többsége inkább elindítja a belépést meló előtt, vagy távoli asztalkezelővel rendezi a sorban állást, hogy mire hazaér, addigra játszani is tudjon. Az igazán szomorú része ennek az, hogy ez még csak a WotLK előzetes frissítése: a kiegészítő megjelenése után a helyzet csak rosszabb lesz.

Ti hogyan birkóztok meg a sorokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)