Hirdetés

A World of Warships kapitányai PC-n és konzolokon is új tartalmaknak örülhetnek

|

Eddig nem látott hajókkal és halloween ünnepére felfűzött mókázással készültek a Wargaming fejlesztői.

Hirdetés

Ha valaki a World of Tanks virtuális tankcsatái helyett inkább a tengeri ütközeteket részesítené előnyben, annak kiváló választás a World of Warships, amihez továbbra is gyakran szállítanak új tartalmakat és speciális eseményeket a fejlesztők. Például most is érdemes visszanézni a játékba, hiszen a PC-s változat, illetve a konzolokra elérhető Legends is friss tartalmakkal bővült.

A World of Warships új frissítésével elrajtolt a German Battleships: Part One nevű event, amelynek keretén belül egy csomó német hadihajó lett elérhető korai hozzáférésben. A Tier III és IX között mozgó ladikokat úgynevezett German Tokenekért oldhatjuk fel, amelyek ideiglenes fizetőeszközként vannak jelen a játékban. Az esemény alkalmából egyébként Hamburg kikötőjét is kicsinosította egy kicsit a Wargaming.

Hirdetés

Halloween alkalmából hamarosan elérhető lesz a Twilight Hunt nevű játékmód is, amely során 16 játékos küzdhet meg egymással és az MI által irányított Twilight Fleettel a Polygon pályán. Ha még több részletre vagytok kíváncsiak a frissítés kapcsán, mindenképp ajánlott meglesni ezt az oldalt.

Szerencsére a konzolosoknak sem kell irigykedve nézniük a PC-sek mókázását, mivel a World of Warships: Legends is kapott egy izgalmas frissítést. Ezeken a platformokon is elrajtolt a halloweeni esemény, amely két részből áll, és a szezonális küldetések teljesítését követően többek között prémium hajók és témához illő parancsnokok üthetik a játékosok markát.

Emellett korai hozzáféréssel elérhetővé vált egy csomó szovjet hajó is, az új tartalmak mellett pedig technikai javításokat is hoztak a Wargaming fejlesztői. A frissítés további részleteit erre találjátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)