Hirdetés

A World of Warships új, Warhammer 40K témájú hajókkal frissíti armadáját

|

A World of Warshipsben, hamarosan Warhammer 40K stílusú hajókkal is szembeszállhatunk egymással.

Hirdetés

A Warhammer univerzum továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, legyen szó a fantasy ágat erősítő Age of Sigmarról, vagy a brutális jövőt megtestesítő 40K-ról. Ezúttal az utóbbi kerül előtérbe, ugyanis a Wargaming.net tengeri hadviselésre fókuszáló játéka, a World of Warships ütős új hajóküllemekkel bővült, amelyeket a Warhammer 40K világa ihletett.

Hirdetés

A Warhammer 40k univerzumában ugyebár a hajók hatalmas repülő katedrálisok, olyan művészeti és gépészeti csodák, amik a grim-dark stílus jegyi mellett a hadászatban is fontos képességekkel bírnak. Ennek a mintájára (és természetesen a Battlefleet Gothic: Armadának köszönhetően) két új hajó fog hamarosan bekerülni a World of Warshipsbe.

Természetesen nem mentek el a fejlesztők teljesen a Warhammer világa felé (bár sokak most biztosan szomorúak emiatt), igyekeztek minél inkább megtartani a huszadik századbéli hadihajók struktúráját. Stílusában és megjelenésében viszont igazán autentikus kinézetekről van szó, nem lehet oka panasza a keményvonalas rajongóknak sem.

Nem csupán új színkombinációkról van itt kérem szó, hiszen hatalmas oltárok, szobrok és más az adott frakcióra jellemző szimbólumok borítják a hajótesteket, nem beszélve a gótikus kialakításról és gyönyörű orrdíszekről.

Az új csatahajókhoz kapcsolódó játékbéli event május 27-től fog elindulni, akkor lehet majd előre frakciót választani. A teljes esemény pedig június végétől lesz elérhető, mikor a Warhammer stílusú hajókkal egymásnak eshetünk. Értelemszerűen az Empire és a Chaos a két örök ellenség vív majd harcot egymás ellen itt is. Aki előre oldalt választ, azok bónusz küldetésekben részesülnek, további Warhammer 40K konténereket kapnak majd a játékban. Ez az újítás természetesen egyaránt elérhető lesz a játék PC-s és konzolos változatában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)