Hirdetés

A WoW: Burning Crusade Classic néhány játékosa már el is érte a 70-es szintet

|

Az új világ meghódításához csak egy kitartó és tapasztalt csapatra van szükséged, meg egy hosszabb délutánra.

Hirdetés

A napokban újra megnyílt a Dark Portal és áteresztette Azeroth hőseit Outlandre. A World of Warcraft Classic következő fejezetében újra átélhetjük a Burning Crusade kalandjait, és vannak, akik már az endgame tartalmakat nyúzzák. Egy nagyobb guild összehozta versenyképesebb tagjait, és elindultak együtt meghódítani a Burning Legion által megtépázott világot. A küldetésük sikerrel járt: 13 órával a megnyitó után a srácok már elérték a 70-es szintet.

Hirdetés

A Progress guild 5 fős csapata nagyrészt arra koncentrált, hogy Hacez nevű tagjuk legyen a világelső, ami össze is jött. A többiek sem maradtak le nagyon, nekik néhány órával lett meg a 70. A srácok persze itt nem álltak meg, és azonnal elindultak kitakarítani a Burning Crusade jelenleg elérhető raidjeit.

A Progress tagjai nem csak az elsők voltak, akik elérték a 70-es szintet, de nekik sikerült először kitakarítani a Gruul's Lairt, Magtheridon's Lairt, és Karazhant. Az APES guild egyébként megpróbálta megelőzni őket Gruul's Lairnél, de hiába próbálkoztak a 67-es karaktereikkel: a Progress a szintelőnynek köszönhetően előbb végezte ki a raid főellenségét.

A 61-es troll mage-em Hellfire Peninsula közepéből integet és hajol meg a Progress eredményei előtt. Ti hol tartotok a Burning Crusade-es kalandjaitokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)