Hirdetés

A WoW Classic csapat ejtette a #NoChanges filozófiát a Wrath of the Lich Kingnél

|

Mostanra úgy néz ki, hogy a WoW játékosok is változásokat szeretnének a játékélmény megőrzése érdekében.

Hirdetés

A napokban elrajtolt a World of Warcraft: Wrath of the Lich King bétatesztje, de mielőtt bekapcsolták volna a szervereket, a Classic csapat még kirakott egy vaskosabb fejlesztői naplót. A srácok összefoglalták, hogy mire számíthatunk az eredeti WoW trilógia záróakkordjától.

A lényeg, hogy a #NoChanges kampány (azaz változtatásoktól mentes játék megőrzése) véget ért. Mostanra mind a fejlesztők, mind a játékosok belátták, hogy 2022-ben nem lehet számokra pontos rekreációval megőrizni a klasszikus játékélményt.

Ezzel el is indult a #SomeChanges időszak. Azt már tudjuk, hogy a jelige nyomdokait követve a fejlesztők kidobták a Dungeon Finder által biztosított automatikus matchmaking megoldást, és lecserélték azt egy manuális menüre, ahol hirdethetünk és jelentkezhetünk különböző csapatokba.

Hirdetés

A blogposztban annyit tettek hozzá, hogy ennek a változtatásnak a közösségi érzet megőrzése volt a célja, és hiába a játékosok egy részének tiltakozása, ők kitartanak a döntésük mellett.

Hozzátették, hogy az első raid, Naxxramas is változni fog, hogy az komolyabb kihívásokat nyújthasson a veterán kalandozóknak. Mindezek mellett az Emblem of Valor és Heroism érméken keresztül fogják biztosítani, hogy a 10 és 25 fős raidek, illetve a dungeonok a kiegészítő egésze alatt is relevánsak maradhassanak.

A Dungeon Finderrel kapcsolatos vitákat leszámítva a közösség egyelőre pozitívan áll az új megoldásokhoz. Nektek mi a véleményetek?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)