Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight következő frissítése miatt sokan fognak új karaktert indítani

|

A sokat pletykált harmadik Evoker specializáció tényleg létezik, és a következő tartalmi frissítéssel be is fog futni.

Hirdetés

A Blizzard szerdán élesítette a World of Warcraft: Dragonflight második szezonját. Már pörögnek az új Mythic+ dungeonök, megnyílt a raid, és ennek hatására a világ legjobb guildjei már tépik is a gombokat, hogy mielőbb lemészárolhassák Aberrus főellenségének legnehezebb verzióját.

A fejlesztők ezek után elérkezettnek látták az időt, hogy elkezdjenek mesélni a 10.1.5-ös csomagról, ami valamikor a nyáron érkezik. Rengeteg új tennivaló mellett a frissítés egy új specializációt is hoz majd a játék legfrissebb kasztjához, az Evokerhez.

Hirdetés

A sárkánymágusok kapni fognak egy Augmentation opciót, ami több szempontból is formabontó. A Blizzard még soha nem adott hozzá egy teljesen új specializációt a játékhoz (már ha nem számítjuk a Guardian Druidot, ami tulajdonképpen csak egy létező Feral build leválasztása volt), ráadásul minden alkalommal, hogy felmerült a Bard kaszt témája, akkor csak azt ismételgették, hogy "senki nem élvezne egy támogatásra épülő sebzésosztót". Úgy tűnik, hogy valaki odabent meggondolta magát.

Az Augmentation Evoker lényege ugyanis, hogy bár egy DPS alkasztról van szó, a célja ennek a DPS-nek, hogy a társai sebzését sokszorozza fel, és a saját varázslataival is erősítse a többieket. Az Evoker ezen verziója egész csapatokra vagy csak adott karakterekre vonatkozó buffokat tud garantálni. Persze ezek mellett megmaradnak majd a szokásos, támadó varázslatai is, de azok elsütése közben is segítjük majd a többieket passzív extrákkal.

Akit érdekel az új specializáció Talent fája, az megtalálja annak egészét a WoWHeaden. Az adatbányászok szorgos munkájának köszönhetően mostanra a képességeket és minden extrát átböngészhettek a játékosok kedvenc adatbázisában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)