Hirdetés

A WoW: Dragonflight következő frissítése nagy változást hozhat Azerothra

|

Az adatbányászok ráleltek egy átvezetőre, ami komoly spoilereket tartalmaz a Night Elf nép történetével kapcsolatban.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight első nagy tartalmi frissítése, az Embers of Neltharion május 3-án érkezik az európai szerverekre. A hátralévő másfél hétben csak ülünk, várunk és jobb híján spekulálunk az adatbányászok munkájának gyümölcsei alapján.

Ugyanis a kíváncsi srácok előástak a fájltengerből egy átvezetőt, ami egy olyan történetszál lezárására utal, amit az írók még a Battle for Azeroth kiegészítőben indítottak el. Ez a sztori a Night Elf nép sorsáról szól.

Hirdetés

Innentől erősen spoileres infók jönnek, ezért aki meg akarja várni a frissítés megjelenését, az most lapozzon is tovább. A többiek valószínűleg maguktól is tudják, hogy miről van szó: Sylvanas a Battle for Azerot elején leégette a World Tree-t, a Night Elfek otthonát, akik így gyakorlatilag menekültekké váltak, és azóta is próbálnak eléldegélni Stormwind falai között.

A Shadowlands lerendezte a lángokban elveszett tündék túlvilági sorsát, a Dragonflight pedig elindította az új World Tree történetét. Az új fa magja az Emerald Dreamben (a természet uralta létsík) növekszik, és a 10.1-ben ez a folyamat látványosan fel fog gyorsulni.

A Dragonflight zöld sárkányainak története egyébként is szorosan összefonódott a Night Elfek sorsával, és most úgy tűnik, hogy a Dream őrzői megtalálták az elfek új otthonának tökéletes helyét. Jó eséllyel a Dragon Isles nyugati partjainál, az Ohn'ahran Plains mellett fog kinőni majd az új fa, ahol Tyrande népe új otthonra lelhet majd.

Mindez persze csak spekuláció és találgatás, de a kép nagyon szépen összeáll. Néhány héten belül minden kiderül majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)