Hirdetés

A WoW: Shadowlandsben változatosabbak lesznek az elfek

|

Végre véget érhet a korszakos vita és kampányolás az Alliance oldali High Elfekért. Mindenki olyan elfet csinálhat magának, amilyet akar.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands egyik fontos újítása a rengeteg karaktertestreszabási lehetőség. A régi fajok számtalan új hajstílust, bőrszínt, szemszínt, tetoválást és egyéb extrát kapnak, hogy segítségükkel tényleg megalkothassuk álmaink azerothi hősét. Az új opciók ugyanakkor egy régi-új vitát indítottak a Void és Blood Elf fajokkal kapcsolatban.

Hirdetés

A WoW világában jelenleg kétfajta High Elf leszármazott létezik: a zöld/aranyszemű és világos bőrű Blood Elfek, akik a Horde-hoz tartoznak, és a kékes-lilás bőrű, kék szemű Void Elfek, akik az Alliance tagjai. A játékosok problémája ezzel az volt, hogy High Elfet még mindig nem lehet csinálni, mivel azok világos bőre és kék szemei nem hozhatóak össze.

Néhány hete felbukkant egy kék szem opció a Blood Elfeknél, ami kiütötte a biztosítékot: rengeteg rajongó felháborodott, hogy így gyakorlatilag csak a hordások csinálhatnak High Elf karaktereket. Akkor a fejlesztők azt mondták, hogy a kék szem valójában csak NPC-knek érhető el. A hisztéria akkor véget ért, de úgy tűnik a Blizzard így sem hagyta ennyiben a dolgot.

Bejelentették, hogy nem csak hogy lesz kék szem a Blood Elfeknél, de lesz világos bőr is a Void Elfeknél, kinyitva a kaput ezzel a ténylegesen testreszabható elfek előtt, bármely frakcióhoz is tartozzanak.

Ez egyrészt egy tök jó döntés volt a Blizzard részéről, mert így tényleg minden elfrajongó megkapja, amit akar, másrészt viszont azért még örülnénk kék arcfestéseknek vagy a végtagok mentén lilába csapó bőrszíneknek. A fejlesztők megígérték, hogy a Shadowlands teljes ciklusa alatt számtalan új karakteropciót kapunk majd, így könnyen lehet, hogy idővel ezekre is sor kerül. Addig mi teljesen elégedettek leszünk a fentiekkel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)