Hirdetés

A WoW: Wrath of the Lich King Classic következő frissítése ténylegesen új tartalmat is hoz

|

Egy rakat ismerős játékelem mellett valami új is érkezik a Classic szerverekre, ami a veteránoknak is komoly kihívást fog okozni.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic jött, látott, és mindenkit visszarepített 2008-ba. Élveztük ugyan a nosztalgiát, de a Dragonflight sikerei mellett a beszélgetések hamar áttértek a játék modern változatára. Ez a jövő héten megváltozik majd, amikor befut a WotLK Classic első frissítése.

Az Európába január 18-án érkező csomag tartalmazza majd az Ulduar raidet, az Argent Tournament napi küldetéseket és egy teljesen új adalékot a klasszikus forumlához.

Hirdetés

Az új játékelem neve Titan Rune dungeons, ami egy extra nehézségi szint a régi kazamatákhoz. Ha aktiváljuk ezt a módot, akkor egy sokkal nehezebb verzióját kapjuk az adott dungeonnek, de az extra nehézségért cserébe a 10 fős raidekben található felszerelést kapjuk majd jutalomként. Ez segíthet felszerelni azokat a karaktereinket is, akikkel nem volt alkalmunk raidelni.

A Titan Rune nehézségi szint január 18-án érkezik az új aréna szezonnal, az Argent Tournamenttel, és egy rakat kisebb változással együtt. Az Ulduar raid január 20-án nyitja majd meg kapuit az európai szervereken.

Ez elég nektek, hogy benézzetek a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classicba?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)