Hirdetés

A Wrath of the Lich King ikonikus küldetéssora egy bug miatt nem játszható végig

|

A Battle for Undercity kikerült a modern verzióból, így sokan várták, hogy átélhessék azt a Classic újrakiadásban. Sokaknak kellett csalódnia.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King sokak szívében úgy él, mint az első, igazán sztori-orientált World of Warcraft játékélmény. Ezt részben az olyan eseményeknek köszönhettük, mint a Wrathgate videó felbukkanása: ez volt az MMO első nagy átvezető animációja.

Az átvezetőt követően egy nagyon izgalmas küldetéssorban vehettünk részt, ahol Undercity-ben kutatva kellett levadásznunk a Wrathgate tragédiájának felelőseit. A Battle for Undercity volt az egyik első olyan küldetés, ahol a világ ikonikus karaktereinek oldalán mehettünk csatába, ráadásul a közreműködésünk jutalma sem volt csekély. Ezért is voltak szomorúak sokan, amikor a Cataclysm érkezésével a Battle kikerült a játékból.

Hirdetés

A Classic elvileg megadta a lehetőséget arra, hogy újra átélhessük a kalandot, de a gyakorlatban sajnos a Battle for Undercity komoly hibákkal tért vissza a modern világba. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy a Blizzard jelentése szerint ezt nem fogják tudni rendbe tenni pár nap alatt.

Egyelőre a fejlesztők azt javasolják, hogy mindenki maradjon távol a Wrathgate-től, és ha kijavították a bugokat, akkor majd visszajeleznek. Nem ez az egyetlen bugos quest egyébként jelenleg a Classicban, de a többiről majd beszélgetünk, amikor végre befejeztem a Classic tesztet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)