Hirdetés

A WrestleMania 37 alatt bejelentették a WWE 2K22-t, ami remélhetőleg végre vállalható lesz

|

A bődületesen rossz WWE 2K20 után pihentették a szériát, most viszont érkezik az új rész.

Hirdetés

A hétvégén immár 37. alkalommal rendezték meg az amerikai pankráció legnagyobb éves eseményét, vagyis a WrestleManiát. A 2K Games pedig itt jelentette be egy új trailer kíséretében, hogy visszatért a WWE 2K széria. 

A Vállalhatatlanul pocsék WWE 2K20 után pihenni ment a sorozat, tavaly csak egy spin-offot kaptunk a WWE 2K Battlegrounds személyében. Most viszont jön a WWE 2K22, aminek hatalmas súly nehezedik a vállán, egy teljesen padlóra küldött sorozatot kell visszarántania a ringbe.

Hirdetés

A WWE 2K22 bejelentő előzetesében az egyik leghíresebb mexikói-amerikai pankrátort, az 1974-ben született Rey Mysteriót láthatjuk, aki a gameplay jelenetekben Ceasrónak viszi be ikonikus mozdulatsorát, a 619 nevezetű támadást. Első ránézésre nem fest rosszul a játék, de persze egy ilyen kedvcsinálóból még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Komoly hátrányt kell ledolgoznia most a sorozatnak, és csak remélni tudjuk, hogy a kényszerszünet megtetti pozitív hatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)