Hirdetés

A Yakuza: Like a Dragon PS4-es mentéseit nem vihetjük át a next-gen verzióba

|

Úgy néz ki, nem minden stúdió figyel oda arra, hogy a játékosok zökkenőmentesen tudjanak átállni a következő konzolgeneráció használatára.

Hirdetés

Már az is meglehetősen fura volt, amikor a Yakuza: Like a Dragon mögött álló stúdió bejelentette, hogy az eredetileg PS-exkluzívként induló széria legújabb darabja pont PS5-re jelenik meg a legkésőbb. Most újabb keserű poharat pakolt az RGG Studio azok asztalára, akik azon spekuláltak, hogy a Sony hamarosan megjelenő új gépén pörgetik majd a japán maffiózós címet.

Hirdetés

Mivel PS5-re csak 2021. március 21-én jelenik meg a Yakuza: Like a Dragon, így széria rajongói valószínűleg nem várják majd ki, mire az új konzolon is debütál, és a régebbi Sony gépen kezdik el gyűrni. Számukra kifejezetten rossz hír, hogy a megjelenés után nem vihetők át a frissítések a játék next-gen verziójába:

Ez valamelyest érthetetlen, hiszen akiknek megvan a PS4-es változat, azok ingyen megkapják a PS5-re érkező frissítést, viszont elfelejthetik, hogy onnan folytassák, ahol PS4-en abbahagyták. Ugyanez a helyzet egyébként a Marvel's Spider-Man esetében is, miközben a Miles Morales mentéseit át lehet majd vinni. Nem tudjuk, miért döntenek így a Sonyhoz kifejezetten közel álló (az Insomniac esetében konkrétan belsős) fejlesztőcsapatok, de ezzel biztosan nem lopják be magukat a felhasználók szívébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)