Hirdetés

A Zelda Wii U még tervezési fázisban van

|

A The Legend of Zelda Wii U változata még várat magára. Shigeru Miyamoto elmondása szerint még a tervezési fázison sincsenek túl.

Hirdetés

Amikor tavaly bejelentették a Wii U érkezését bemutatták mellé az új Zelda játékot. Azóta nem hallottunk felőle, de Shigeru Miyamoto elmondta, hogy nincs miért aggódnunk, a játék gőzerővel készül, de még sok minden tervezés alatt áll.

Miyamoto azt nyilatkozta, hogy a következő Zelda továbbfejlesztett irányítással érkezik. Elmondása szerint erre azért van szükség, mert ugyan nagyon szórakoztató volt az előző rész mozgáskontrollja, sokan pont emiatt adták fel a játékot. Ezúttal megpróbálnak egy olyan irányítási módot kidolgozni, amivel mindenki kényelmesen élvezheti majd Link következő kalandját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)