Hirdetés

A zombik érkezésére célozgat a Call of Duty: Warzone

|

A játékosok két jelet is felfedeztek, amelyek az élőholtakkal turbózott második szezonra utalhatnak.

Hirdetés

A 2003 óta megállíthatatlan Call of Duty-sorozat történetében több, rendkívül népszerűnek bizonyuló fordulatot is említhetünk: ilyen volt például az átállás a modern hadviselésre a 2007-es Modern Warfare-rel, vagy a zombi-mód bevezetése az egy évvel később megjelent World at Warban.

A vérszomjas halottak azóta is közkedvelt szereplők a szériában, így sokan várják, hogy előbb-utóbb a több mint 75 milliós játékostáborral bíró Warzone-ban is felbukkannak. Ez pedig már nem is lehet olyan messze, mivel az ingyenes battle royale-móka playlistjének legutóbbi frissítését követően két furcsaságot is kiszúrt a közösség, amik a zombisereg közeledtére célozhatnak.

Hirdetés

Az egyik a Verdansk Hospital épületében megjelent automata, a Cold War Zombiesból  ismert Trial Machine. A géphez közeledve felugrik a következő interakciós lehetőség: "ZAI_ACTIVATE_ZOMBIES", ám a gombot megnyomva nem történik semmi. Elképzelhető, hogy ennek egyelőre így is kell lennie, de az sem kizárt, hogy egy több lépésből álló rejtvény utolsó darabját fedezték fel a játékosok, az ilyenek ugyanis nem példa nélküliek a Warzone-ban.

A másik, zombikra utaló jel egy képernyőtorzulást okozó rövid effekt, amivel párhuzamosan a háttérben morzekódok és orosz nyelvű párbeszéd hallható.  Egy redditező le is fordította  a szöveget, ami arról szól, hogy a Vodianoy nevű hajó belépési engedélyt kér a battle royale-nak otthont adó Verdansk vizeire. Ezt látszik igazolni, hogy közben egy másik játékos már ki is szúrta a hajót a parttól nem messze.

Playing warzone went in the office next to headquarters 2nd floor and this weird pop up plays and Russian voices start playing.WHAT IS THIS! from r/Warzone

A közösségben általánosan elterjedt a spekuláció, hogy a tengerjáró a Call of Duty világában jól ismert halálos gázt, a Nova 6-ot szállíthatja, a torzító effektet pedig a zombikkal bővülő  második szezon előszelének vélik, mivel tavaly nyáron hasonló anomália előzte meg a Black Ops: Cold War leleplezését is. Jónak tűnnek hát az esélyek egy kis zombivadászatra, arról viszont még fogalmunk sincs, hogy pontosan milyen formában irthatjuk majd az oszlásnak indult hordákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)