Hirdetés

A Zynga korábbi vezető menedzsere üzleti titkokat lopott

|

Alan Patmore, a Zynga korábbi vezető menedzserét azzal gyanúsították meg, hogy üzleti titkokkal élt vissza. Be is vallotta.

Hirdetés

Alan Patmore bevallotta, hogy visszaélt a Zynga üzleti titkaival, amikor csatlakozott annak nagy konkurenciájához, a Kixeye-hoz. A vezérigazgató végül megállapodásra jutott a Zynga-val, akik adatlopás vádja miatt jelentették fel.

A Kixeye Patmore mellé állt a perben, indoklásuk szerint a Zynga csak azért jelentette fel Patmore-t, hogy tőlük csaljanak ki titkokat. Azt nem tudjuk, hogy a Zynga és a Kixeye megtárgyalta volna, hogy üzleti érdekeltségek vezettek-e a megállapodáshoz, az egyedüli eredménye a pernek eddig Patmore nyilatkozata volt, melyet ma kora reggel tett közzé:

"Vállalok minden felelősséget azért, amiért ekkora nagy hibát követtem el azzal, hogy lemásoltam és eltulajdonítottam a Zynga bizalmas adatait, amikor eljöttem a cégtől. Tudatában vagyok tetteim következményeinek és ezért bocsánatot kérek a Zyngától és volt kollégáimtól" - szól a közlemény. Ezzel vége is az ügynek, most legalábbis úgy tűnik, ráadásul Alan is tanult a hibából, és tudja már, amit a játékiparban már sokan: csak akkor nem szégyen a lopás, ha hasznos. Vagy valami ilyesmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)