Hirdetés

Age of Empires - készül a folytatás?

|

A Microsoft Studios vezető fejlesztőt keres egy AAA stratégiai játékhoz, amely egy sokak által szeretett franchise-hoz tartozik. Vajon mire készülnek?

Hirdetés

A Microsoft honlapján nemrég megjelent állásajánlatban olyan vezető fejlesztőt keresnek, aki egyenesen segít összeállítani egy csapatot, majd lekoordinálja a készülő játék fejlesztését.

Bár konkrét játékot nem neveztek meg, a hirdetésben egy „kedvelt stratégiai franchise" szerepel, ilyen pedig nincs túl sok a Microsoft Studios égisze alatt. A pozíció betöltője azonnal utazhat is Redmondba, hogy a Microsoft főhadiszállásán megkezdje a munkát.

A free-to-play Age of Empires Online 2011-es megjelenése óta a franchise nem bővült új taggal (bár a mobilos változat készül), így könnyen lehet, hogy ebbe az irányba kacsingat a Microsoft. A játék nem volt túl sikeres, szeptemberben azt is bejelentették, hogy idén júliusban leállítják a szervereket. Emellett egy Halo Wars folytatás is esélyes lehet, a Microsoft most eléggé belelendült a széria bővítésébe.

Ti milyen játéknak örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)