Hirdetés

A-ból B-be eljutni lesz a legnagyobb buli a Forspokenben

|

Vége az unalmas futkosásnak és a fárasztó gyorsutazásipont-keresgéléseknek, a varázsparkour csodálatos lesz.

Hirdetés

A karácsonyi szezonról ugyan lecsúszik a Forspoken című ígéretes PS5-exkluzív RPG, de sokat így sem kell rá várni: január 24-én érkezik, a kiadó Square Enix tehát felpörgette a marketinget. Most például készítettek egy videót az utazás alapját adó parkourról, bocsánat, varázsparkourról (tényleg így hívják: magic parkour), amely szerencsére pont olyan menő, amilyen szörnyen hangzik.

A PlayStation Blogon részletezik is a rendszert, amely különböző képességekre épül majd: Rush, Shimmy, Scale, Soar, Zip, Glide. 

Az utazás alapja a Flow, azaz a főhősnő, Frey azon képessége, hogy a fentieket folyamatosan, a helyzetnek megfelelően kombóba láncolja, és így nagyon gyorsan és elegánsan szelje át a vidéket. A sziklákat és az alacsonyabb falakat képes lesz átugrani, de a magasabb falakhoz bizony kevés lesz a parkour. 

Hirdetés

Az egész annyira jól néz ki, hogy nem is értjük, miért nem mutatták meg előbb, sőt, miért nem erre fűzték fel az egész reklámkampányt. Főleg annak fényében kár ez, hogy az augusztusi kedvcsináló videón hetekig röhögött a fél internet.

A Forspoken 2023. január 24-én fog megérkezni (már persze, ha nem halasztják el) PC-re, valamint PlayStation 5 konzolokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)