Hirdetés

Absolver - még ebben a hónapban érkezik az új ingyenes kiegészítő, a Downfall

|

Rengeteg új tartalommal bővül majd a játék az összes elérhető platformon.

Hirdetés

A SloClap stúdió a PlayStation Blogon jelentette be egyedi stílusú verekedős játéka, az Absolver új kiegészítőjét, vagyis a Downfallt. Az új tartalmak PC-n és PS4-en is ingyenesek lesznek, a frissítés pedig szeptember 25-én fog élesedni.

Hirdetés

A Downfall új harcstílussal, rengeteg kihívással, maszkokkal és egy új játékmóddal bővíti az alapjátékot. A Faejin stílust az 1970-es években Bruce Lee-nek köszönhetően ismertté váló jeet kune do harcművészetről mintázták, izgalmas adaléknak tűnik a már meglévő lehetőségek mellett.

Az új, egyszerűen csak Downfall Mode nevet viselő játékmódban az Adalian Mines területen kell megküzdenünk Arcell ellen. A módban számos új tárgyat zsákolhatunk be, és a SloClap elmondta, hogy a jövőben is folyamatosan fogják bővíteni és újítani a Downfall Mode-ot. Ezeken kívül még javít a csapat az online leaderboardokon, illetve új intrókkal és fegyverekkel is bővülni fog az Absolver.

Titeket mennyire csigázott fel a fentiek alapján Downfall, érdemes lehet emiatt visszatérni az Absolver világába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)