Hirdetés

Absolver - egyedi maszkokkal készülünk a halloweenre

|

Emellett bevezetik a presztizs rendszert is, hogy legyen miért játszani akkor is, ha már kimaxoltátok a karaktert.

Hirdetés

Az Absolver ugyan nem hibátlan, de kétségtelenül az elmúlt időszak egyik legérdekesebb és legösszetettebb játéka, amelynek kifejezetten sok rajongója akadt. Ők most biztosan örülnek, hogy a fejlesztők egy méretes frissítéssel készülnek a halloweenre.

Hirdetés

Az update lehetővé teszi a magasszintű játékosok számára, hogy a presztít rendszer segítségével újraosszák a pontjaikat, amiket a fejlődés során véletlenül rossz helyre tettek. Emellett bekerülnek a halloweeni maszkok és köpenyek, így még több lootot szedhetünk össze, a duplikált cuccokat pedig be is törhetjük. Persze ezen kívül is van számos apróság, ami bekerült, ezekről itt tájékozódhattok.

Ti toljátok az Absolvert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)